tirsdag den 29. januar 2013

Mit sofaprojekt


Jeg hækler på en iPad sovepose, inspireret af en af lutteridyl bloggens  gode opskrifter. På disse fotos hækler jeg i bilen, fint tidsfordriv... På det sidste foto kan i se, eller ikke se mit forsøg på usynligt farveskift. Synes det er lykkes ret godt. Se evt. Hvordan det ellers vil se ud hos lutteridyl, under hendes diy på en sovepose til Mac.

lørdag den 26. januar 2013

Ovenpå;)

Dette års praktik i forbindelse med min uddannelse er overstået... Det har betydet lang weekend, som skulle bruges på opgaveskrivning, sådan gik det ikke. På trods af, at det betyder at jeg stadig har denne byrde hængene, så har udsigten til at skulle vende tilbage til studiet, betydet overskud på min konto. Her ses lidt lørdagsoverskud.





 
Fastelavnsboller skal jeg vist øve mere end en gang om året for at blive god til, men de smager og store E var god til at sminke dem:) To frugtposer til vores søde kusine efter ønske og en til store E (som mener at alt mor producerer skal gå til ham) så også dagens lys idag:)

tirsdag den 22. januar 2013

I love 2hand...

Så derfor drog jeg i søndags, den korte tur til Kolding med mine to dejlige drenge, for at deltage i 2hand bazar for første gang. Jeg blev lidt skuffet? Men kom alligevel
hjem med et par fine ting. Udover det som ses her blev det også til lidt legetøj. Synes det er fedt at kunne rede en ulvetime med et stykke brugt legetøj. Jeg er tit forbi den lokale ganbrugsbutik og finder ofte vare, som jeg bliver super glade ved.


søndag den 20. januar 2013

Gratis glæder

Jeg læser med på bloggen lillehottentott.blogspot.dk som har henvist til hjemmesiden www.mrprintables.com, hvor der er masser fedt at printe, som f.eks. Plakaten herunder, som jeg gerne vil finde en printer som kan spytte ud;)


torsdag den 17. januar 2013

Så prøver jeg igen...


I'm back var titlen på min sidste indlæg, som inden længe er et år gammelt. Jeg har været træt af denne titel hver gang (hvilket er tit) jeg er forbi min blog. For den kunne ikke være mere upassende, for tilbage kom jeg ikke og istedet for bare at får skrevet nogle indlæg, har jeg tænkt skal, skal ikke. Men da Sofie fra bloggen http://knodelicious.blogspot.dk fortæller at hun har lavet en blog, tænkte jeg "skal". Men der er lige gået lidt tid med at finde ud af hvordan jeg teknisk ( jeg er meget bagefter når det gælder teknologi) kan skrive blog, sætte billeder ind via iPad/iPhone. Så dette indlæg er en teknisk prøve;)


Sidste produkt fra symaskinen er en Jerseybluse til store E. Inspirationen til tittekanten ved sammensygningen mellem ærme og bul er fra blogland, hvilket det lille mærke i siden også er.