torsdag den 21. februar 2013

Cupcakes op, cupcakes ned...



Når jeg nu ikke er en mester til fastelavnsboller, blev det istedet til en gang festlige cupcakes til børnehavens fastelavnsfest idag... Lækker opskrift fra  http://copenhagencakes.com/2012/04/14/banancupcakes-med-chokoladestykker-og-mmm/

fredag den 15. februar 2013

Biker mutter

I biker-jakke...
I vinterferien har vi haft besøg af moster L og den har stået på syning. For mit vedkommende blev det til denne jakke, som er en model fra Stof2000. Det tager tid at tegne og klippe de mange dele, men den er super nem. Glæder mig til at tage den i brug og tror det bliver min forårsjakke.

 

Ugen har også budt på en tur i den lokale genbrug og det blev til mange fine fund, blandt andet denne Storm P platte.




Viser mine andre fund frem løbende;) 


onsdag den 13. februar 2013

Og så til noget andet...

Sidste bluse for denne omgang.



 
Syet i jersey fra Malika og Rosa, har stof i det samme print i farverne brun og grøn, som må vendte med at blive klippet og syet i.
For nu er gælder det tøj til mor her...

fredag den 8. februar 2013

Det går bare derud af med bluse-produktionen

Den sidste som er blevet færdig.



Farverne på denne bluse er flot til mine lyse drenge, så hvis jeg kommer forbi stof2000, skal jeg vist have lidt mere af denne udsalgsvare, plus det stof, som jeg syede blusen forinden i. Vil nemlig også gerne have et tørklæde i dette stjerne-jersey. Nu mangler jeg bare, at blive færdig med den sidste bluse, som er klippet og så tager jeg hvis en pause fra bluseproduktionen i vinterferien;) 

onsdag den 6. februar 2013

Endnu en Jersey-bluse

Store E mangler bluser og da jeg falder for mere stof end jeg kan nå at få syet noget af, har jeg besluttet selv at sy en stak bluser til storebror. Jeg har fået klippet nogle stykker og i går blev denne syet...



Syet i nedsat Jersey fra stof2000 og så er jeg glad for orange-detaljer pt. Ribben påsættes efter laralils diy. Efter at have holdt mig til fast stof , sprang jeg for relativ lang tid siden ud i strækstof. Sømmen til strækstof er ikke til at regne med på min maskine og jeg fandt en løsning som hedder siksak;) Da jeg synes der i blogland har været en stemning af at Jersey er drillesyg, har jeg tænkt at jeg nok har sprunget over hvor gærdet er lavest, for med min egen løsning synes Jersey er et hit. Igår faldt jeg så over dette indlæg http://carlaogkrudtuglen.blogspot.dk/2013/01/tips-og-tricks.html?m=1 og her forstår jeg at min løsning på syning i Jersey er acceptabel;) Det gør det hele lidt sjovere;)


tirsdag den 5. februar 2013

Om at vende "sjusk" til noget positivt

Som at man ikke kan leve med det, ender med at må gøre det om og så det positive, der går lang tid før man sjusker igen...



Jeg har længe ville sy et "græstæppe" ideen har jeg fået hos lutteridyl... Og den anden aften efter aftensmad med to drenge om mig, mente jeg tiden var kommet. Men det gik lidt for hurtigt og resultatet blev derefter. Dagen efter kunne jeg ikke samle mig om mit selvstudie før projekt græstæppe var løst og jeg har lovet mig selv ikke at sjuske mere... Grundet sjusk blev tæppet ikke så stor som planlagt.