mandag den 8. juli 2013

Ferie og sommer-syning

Efter en veloverstået, men trættende eksamensperiode, blev der dømt ferie for mit vedkommende for et par uger siden, hvilket kræver omstilling... Men nu er den vist ved at være der, symaskinen har været i gang, en krimibog er købt og på fredag kører vi til Italien;)
 
 
Faktisk var projektet ved symaskinen langærmet bodyer til Elias (har fået syet to efter eget mønster, som er perfekte), men nu hvor sommeren viser sig fra sin gode siden i DK, blev jeg bevist om hvor lidt tøj det er menneskeligt at have på i varmen og med udsigt til ferie i syden fik jeg hurtigt tegnet et par mønster til undertrøjer til drengene. Her ses de færdige resultater. 
 


Er stadig fan af at sy i jersey og synes også at rib-kantning, efter at have arbejdet en del gange med det, nu både er let og lykkes godt;) Oplægningen forneden er som noget nyt sket ved en zigzag og synes det ser helt okay ud. zigzaggen skyldes at jer har erfaret at min søm normalt ikke kan strække nok og derfor knækker. Stoffet er fra Malika og Rosa... Jeg er blevet så skuffet over billig jersey fra stof2000, da jeg synes det bliver forvasket.  

1 kommentar: